Út-Ne 2-6.8. (týden po Vegas)

Z Vegas jsem přiletěl v pondělí večer a druhý den hurá rovnou do práce. Ve středu mě již podruhé navštívila Bc. (nikoliv Ing.) Miriam Juranková.

Přestože jsme plánovali "volnější" týden, stejně jsme furt někde lítali. Byli jsme na Shakespearovi (překvapivě docela zábavné), v kině (na Baby Driver v super moderním kině Vue - čti vjů), na vyhlídce a o víkendu v Cambridge.

Shakespeare byl fakt docela fajn a to jsem byl nucen tři hodiny (!) poslouchat verše, které prý byly v angličtině. Bylo to ale moderně zpracované, takže docela vtipný a živá hudba.


Furt jsme někde žrali, třeba fakt dobrá pizza u Jamieho Olivera (prej je známej?).

![](/content/images/2017/08/20664616_10212260012409230_4768933575140529242_n.jpg)

V sobotu jsme jeli na výlet do Cambridge. Tady jsem Miriam vyfotil s kolegyněmi učitelkami:

A v neděli jsme se byli mrknout na největší mrakodrap v EU - the Shard. Nahoře v 72. patře je vyhlídka.

7-13.8.

Tenhle týden jsem se snažil trochu více věnovat práci, ať už to znamená cokoliv. Snažil jsem se dohnat nějaké věci. V úterý jsem byl na pivku s jedním klučinou, který taky dělá crypto a psal na twitteru, jestli se nepotkáme. Zná spoustu lidí a dělá zajímavé věci, ale jako člověk mi moc nesedl.

Ve čtvrtek jsme měli "večeři stážistů" pořádanou Cloudflare. Pozval nás šéf Britské pobočky na večeri do fešácký restaurace. Bylo to dobrý, John vyprávěl zajímavé věci (mimo jiné, že navštívil Čechy v 87'). Celkově to bylo fajn. Jídlo i pitivo výborný, dal jsem si nějakou chobotnici (abych nedostal vynadáno, že si dávám něco trapného) a byl i předkrm, koktejl a dezert.

V sobotu jsem se byl podívat do Science muzea. Je super, že muzea v UK jsou zdarma. Takže samozřejmě taky solidně narváno. Večer jsem se pak potkal s dávným kámošem z Duncanu. Dali jsme si pár piv a bylo to dost v pohodě!

![](/content/images/2017/08/DSC_0142-1.JPG)
![](/content/images/2017/08/DSC_0146.JPG)

V neděli jsem se ráno flákal a pak se šel odpoledne podívat do města. Poslední dva týdny bylo v Londýně mistroství v atletice, tak jsem v centru narazil na závod v chůzi! Byla to docela sranda, zdržel jsem se do konce.


Pak jsem tak různě trajdal. Dorazil jsem až na jih do Brixtonu, kde prý žijou všichni cool lidi. Jak jsem si pak vzpomněl, že se tam narodil David Bowie.

![](/content/images/2017/08/DSC_0157-1.JPG)
![](/content/images/2017/08/DSC_0158.JPG)
14-20.8.

Blížíme se do cíle! Už se toho ale moc nedělo :). V práci pohoda, témeř jsem dokončil to co jsem dělal posledních x týdnů.

Nechal jsem se ostříhat! Trvalo mi se odhodlat jen čtyři dny. Na mě dobrý. V týdnu jsem jinak nic special nedělal, anebo si to jen nepamatuji.

O víkendu jsem se šel opět jen tak podívat do města a k večeru jsem se opět potkal s Vackym, s kterým jsme se viděli už minulý týden. Šli jsme do comedy clubu na stand up a byla to fakt sranda. Pak na pivko.

![](/content/images/2017/08/DSC_0168-1.JPG)

V neděli jsem dělal blbosti a dopsal toto veledílo :).

Dřívější kecy